Hommeros op Jacht

Hommeros op JachtJawel, Hommeros heeft zijn eerste eigen productie klaar: ‘Hommeros op Jacht’. Nu ja klaar, er wordt nog duchtig gerepeteerd om er zeker van te zijn dat het een piekfijn totaalspektakel wordt. De locatie van dit Jachtig gebeuren is de prachtige Wintertuin van de Ursulinen in Onze Lieve Vrouw Waver. Op het programma staan liederen van Mendelssohn, Schumann, Schubert, Distler, Janacek, Andriessen en ook onze eigen Dirk De Nef. Daarnaast brengen we een wereldcreatie van Michiel Verfaillie.

Kaarten kosten 5 euro als je jonger dan 25 bent, de rest betaalt 10 euro. Ze zijn te verkrijgen bij de leden of te reserveren via lieven.lemmens@hommeros.be. Uiteraard kan u ook ter plaatse inkom betalen. Dus allen naar de Wintertuin op 26 november 20u!

Op facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=184829728265956

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 18